Feng Shui klantervaringen

“De adviezen zijn goed uitvoerbaar en Astrid Wiebenga denkt altijd mee als er weer een verandering in het bedrijf op stapel staat. De samenwerking met Astrid verloopt vlot en zij gaat deskundig te werk. Al mijn personeel zit met de neus in de goede (door Astrid aangegeven) persoonlijke richting. Dankzij het advies van Astrid groeit ons bedrijf gestaag. Kleuren op de muur zijn bijvoorbeeld door het hele kantoor aangepast. Het voelt erg goed. Dankzij de goede resultaten heb ik ook mijn huis laten restaureren op basis van Feng Shui. Zowel voor mijn kantoor als voor mijn huis laat ik een jaarlijkse Feng Shui update doen: kleine aanpassingen die ervoor zorgen dat de energie dat jaar optimaal meewerkt.”
Martijn van der Erve, directeur Van der Erve N.V., kindermode

“Ik heb al 5 jaar goede ervaringen met de Feng Shui consulten van Astrid Wiebenga. Zij komt hier jaarlijks en mijn bedrijf vaart er wel bij. In 2013 draaide ik zelfs een topjaar, ondanks de economische crisis en de vleesschandalen waar mijn branche veel last van had. Ik ben ook heel tevreden over de samenwerking en de goede communicatie.”
Kees Walst, directeur Dutch Meatservice

“Naar aanleiding van de plattegrond van mijn woning en mijn geboortedatum gaf Astrid mij advies over aanpassingen in mijn woning. Astrid keek waar en hoe de energie in mijn woning loopt en of deze gestagneerd wordt. Ze vertelde welke kleuren wel of niet goed voor mij zijn en welk Chinees sterrenbeeld het beste bij mij past. Ik laat al zeven jaar een jaarlijkse update van mijn woning doen, want het werkt!”
Nies Draisma, bewoonster

“Astrids consulten zijn zeer gedegen. Je merkt meteen dat ze de diepte ingaat en ze een brede kennis over Feng Shui heeft. Het resultaat is dan ook zeer bevredigend. Ik vind het een pre dat ze een achtergrond als architect heeft met een universitaire achtergrond. Bovendien is Astrid een zeer prettige vrouw om mee samen te werken.”
Gideon Schnitzler, directeur Interior Design